HIRDETMÉNY!

 Kedves Szülők!

 Az „Tarnai Tanoda” nevében az Új Éfoész Tarnai Ottó Egyesület Tájékoztatja Önöket,  hogy a koronavírus járvány elleni védekezést szolgáló rendkívüli intézkedések keretében a Kormány a 1102/2020. (III.14.) Korm. határozatban, valamint a 3/2020. (III.14.)EMMI határozatban az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött.

A tanodáknak, mint a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény alapján a társadalmi felzárkózást segítő a gyermekek oktatási-nevelési intézményével szoros kapcsolatban álló, ahhoz szorosan kötődő intézményének alkalmazkodnia kell a Kormány által eddig bevezetett intézkedésekhez.

Az iskolákban életbe lépő megváltozott körülményekhez a tanodákban dolgozó pedagógusoknak is alkalmazkodniuk kell. Az új rend értelmében tilos tanodai foglalkozások személyes tartása.

Ennek értelmében a „Tarnai Tanoda” pedagógusai 2020. március 17-től online és telefonon lesznek elérhetőek.

Az online munkavégzés és kapcsolattartás rendje:

  • a pedagógusok hetente legalább kétszer elkészítik a Matematika, a Szövegértés és a Kézműves foglalkozást érintő feladatokat, feladatsorokat, amelyet emailben küldenek meg a tanulóknak.
  • A megoldott feladatokat a tanulók kötelesek emailben visszaküldeni, mivel a pedagógusok értékelik azokat.
  • A segítségnyújtás a pedagógus részéről telefonon vagy email-ben történik.
  • A pedagógusok telefonon, email-ben elérhetőek a tanoda nyitva tartás idejében: hétfőtől- péntekig, 13 órától- 17 óráig.

 

Nyíregyháza, 2020. március 17.                                           

 

                                                                                                     Tarnai Ottóné

                                                                                                             elnök